Tornado написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акцията`светлина`не е ли и за полицаите.
Collapse
X
-
ls1 написа:Спомням си Нова като ги снимаха без колани как излизат патрулките от районното. После демонстративно пред камерите им писаха актове, трябваше да видите бясната злоба в очите на полицаите.Но после чух че около месец където полицай види кола на Нова - спира и почва проверка - документи, аптечка...от до. И нещо не съм видял скоро подобни репортажи.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Честно казано досега не ме е спирал полицай, за толкова години. Тея същите печените са пуснали и Максим с Хамъра. Какво значи ’приятно’ и ’неприятно’? Да речем изшия шамар на детето ти щото не ме кефи, после приятно ли ще ми е ти да ме нариташ? Ама ти си печен и ще ми кажеш друг път да не правя така.Оправи си ценностната система защото в момента си в режим ’ден да мине друг да дойде аз да съм добре вънка нека си вАли’.
Коментар
-
infineon написа:...Не се занимавайте с подобни глупости да снимате и такива неща...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
infineon написа:ls1 написа:Спомням си Нова като ги снимаха без колани как излизат патрулките от районното. После демонстративно пред камерите им писаха актове, трябваше да видите бясната злоба в очите на полицаите.Но после чух че около месец където полицай види кола на Нова - спира и почва проверка - документи, аптечка...от до. И нещо не съм видял скоро подобни репортажи.Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
В тая посока на разговор; Поправете ме ако греша, но нали ги задължиха щом полицейската кола е в движение, незвисимо къде да е с включени специални светлини, или отпадна и аз не съм разбрал. Какво се случи с това? Всяко чудо за три дни или твърде големи разходи за ток и крушки?Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар